آیت الله سید احمد خاتمی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با سراج24 در مورد مبانی راهپیمایی فردا 22 بهمن گفت: این راهپیمایی مبنای قرآنی، مبنای فقهی و مبنای میهنی دارد..
وی با اشاره به آیه 120 سوره توبه «وَلاَ یَطَؤُونَ مَوْطِئًا یَغِیظُ الْکُفَّارَ وَلاَ یَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَّیْلًا إِلاَّ کُتِبَ لَهُم بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ» گفت: در این آیه خداوند می فرماید، هرگامی که سبب خشم دشمنان می شود عمل صالح است.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری افزود: راهپیمایی فردا مبنای نیز فقهی دارد، زیرا به تعبیر امام راحل عظیم الشان حفظ نظام از اوجب واجبات است و این راهپیمایی و این حضور مقدمه این واجب است.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه حضور مردم ایران در 22 بهمن یک وظیفه ملی نیز است، عنوان کرد: حتی کسانی که نیز مسلمان نیستند اما در این کشور زندگی می کنند توجه دارند که امنیت این کشور به اقتدار حکومت است و این اقتدار با راهپیمایی و بیعت با نظام اسلامی صورت می گیرد و تقویت می شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در پایان تاکید کرد: هر دلیلی که اقامه کنیم راهپیمایی 22 بهمن و حضور آحاد مردم در آن واجب است..



